Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/auth.php:329) in /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/auth.php:329) in /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/auth.php:329) in /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/auth.php:329) in /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/auth.php:329) in /hsphere/local/home/arsson/arsson.ro/forum/includes/page_header.php on line 486
Evo Xperience Program Contabilitate - Forum :: Vizualizare subiect - Calcul CAS eronat
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Calcul CAS eronat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Evo Xperience Program Contabilitate - Forum -> Erori depistate
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
contaural
Junior

Data înscrierii: 22/Feb/2007
Locație: Codlea - Brasov

MesajTrimis: Wed May 16, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: Calcul CAS eronat Răspunde cu citat (quote)

Am avut un concediu medical pe luna aprilie si folosesc modulul de salarizare din februarie. Am Upgrade_V5.0.2.5E.exe - 23 feb. 2007, s-au actualizat salariul minim garantat si salariul minim. Nu face calculul corect al CAS-ului. Dupa ce mi-a respins declaratia, am introdus sumele realizate in programul dat de la CAS si mi-au iesit cu totul alte sume decat cele din EVO. De ce? Ce setare nu am? Mentionez ca am modificat sumele din concediile medicale pentru ca nu erau reale (se facea baza de calcul doar pe ultimele 3 luni - cele lucrate). Cum pot remedia situatia tinand cont ca mai am un concediu si in mai continuare la cele din aprilie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Evo Xperience Program Contabilitate - Forum -> Erori depistate Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

© 2007 Arsson Highfield Miller Group